Lubię łączyć pora z różnymi warzywa i owocami. Intensywny smak pora przełamany słodką kukurydzą i suszoną śliwką to idealny dodatek do pieczonego mięsa.
Składniki:
1 por
1 puszka kukurydzy
śliwki suszone
majonez
sól
Por pokroić w półtalarki i posolić. Dodać osączoną kukurydzę i majonez. Śliwki drobno pokroić, część dodać do sałatki, a pozostałymi ozdobić.
Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Spodobał Ci się mój przepis? Daj G+ Będzie mi bardzo miło, jeśli zostawisz komentarz po przeczytaniu przepisu. Dziękuję bardzo i zapraszam ponownie.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Spodobał Ci się mój przepis? Daj G+
Będzie mi bardzo miło, jeśli zostawisz komentarz po przeczytaniu przepisu.
Dziękuję bardzo i zapraszam ponownie.